free web builder

BİZ KİMİZ?

Derneğimiz zor durumda olan mahkum ve mahkum yakınlarının başta giyim ve eğitim konuları olmak üzere; yaşadıkları zorlukları aşabilmelerine destek sağlayarak mahkumların kendilerini geliştirmelerini ve bu sayede topluma kazandırılmalarını sağlamak amacıyla kurulmuştur.

KİMLERE YARDIM EDİYORUZ?

Bizler cezaevlerindeki mahkumlar ve ailelere bir nevi rehabilitasyon hizmeti veriyoruz. Gönderdikleri mektupları okuyoruz ve cevaplandırıyoruz. Ailelerine de el uzatıyoruz. Giyecek, Kur’an-ı Kerim, seccade, kitap gibi isteklerini temin etmeye gayret gösteriyoruz. Mahkumların isteklerini yerine getirebilmek için gönüllülük esasıyla çalışıyoruz.

400’e yakın cezaevinde yüzbinlerce mahkum var. Biz bu insanlara ve ailelerine ulaşmaya çalışıyoruz. Toplumla aralarında köprü kurmaya gayret ediyoruz.

Derneğimiz, Üniversiteli mahkumlar, mahkum iken sınava girip eğitimlerini devam ettirmek isteyen mahkumlar ve bu durumdaki mahkum aileleri ile
cezaevinde bulunan suça sürüklenmiş çocuklara, kadın mahkumlara ve cezaevinde annesi ile birlikte kalan çocuklara, mahkum ailelerinin muhtaç durumdaki eş, çocuk ve ailelerinin isteklerini öncelikle karşılamaktadır.

DESTEKÇİLERİMİZ KİMLERDİR?

Kader Mahkumları Derneğinin destekçileri sizlersiniz.

Kader Mahkumları Derneği hiç bir kişi yada kurumdan düzenli olarak ödenek almamaktadır. Yapılan yardımlar hayırsever vatandaşlarımızın özverileri ile gerçekleştirilir.

TERÖR SUÇLARINDAN YATANLAR?..

Tecavüz suçları ile FETÖ, PKK, DEAŞ ve diğer terör örgütü mensubu olmaktan cezaevlerinde yatanlara yönelik çalışmamız yoktur..

İLETİŞİM FORMU

Derneğimiz yardıma muhtaç tutuklu kader mahkumlarına ve ailelerine yardım etmektedir. Kader Mahkumları Derneğinin destekçileri sizlersiniz.

Derneğimizde sıcak bir çayımızı içmek istemez misiniz?

Sayfamızı Paylaşın

Kader Mahkumları Derneği (KMD)

Adres: Bizimkent ADM İş Merkezi 189 Ada No: 2 Beylikdüzü/İSTANBUL
(Onur Market yanı)

E-mail: info@kadermahkumlaridernegi.com

Tel:
Dernek Merkezi: +90 212 873 6700

Faks: +90 212 872 3020
Mobil: +90 507 286 3550

Biz Kimiz
Mahkum Mektupları
Basında Biz
Videolar

Bizi Bilgilendirin
Lütfen istek, dilek ve temennilerinizi, yayınlarımız hakkındaki görüşlerinizi lütfen iletiniz.